Συνάντηση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά, με τον Αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος Δυτ. Ελλάδας, Νίκο Μπαλαμπάνη

Τετ, 10/10/2018
Συνάντηση με τον Α/περιφερειάρχη ενέργειας και περιβάλλοντος Νίκο Μπαλαμπάνη για θέματα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, είχε την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, ο Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Δημαράς. Στην συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν ζητήματα όπως η προστασία της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, καθώς και χωροταξικά ζητήματα και άλλα ζητήματα για τα εργοστάσια βιορευστών, αλλά και για τα νέα έργα που είναι προγραμματισμένα στην περιοχή από τον Φορέα Διαχείρισης.
 
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γιώργος Δημαράς δήλωσε: «Η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και η ευρύτερη περιοχή είναι υψηλού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος και πρέπει να προστατευτούν. Από την νέα μου θέση και ως γνώστης της περιοχής και των προβλημάτων της, δεσμεύτηκα στον αντιπεριφερειάρχη ότι θα βοηθήσω στο μέγιστο για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων και την βιώσιμη ανάπτυξη της ιδιαίτερης αυτής περιοχής της χώρας».