Ο Γ. Δημαράς στη Δυτ. Ελλάδα για συναντήσεις και ομιλίες σε περιφερειακά συνέδρια

Παρ, 01/03/2019

 Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2019

 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Επίσκεψη του Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Δημαρά, στην Δυτική Ελλάδα
Συναντήσεις με φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Ομιλίες σε ημερίδα για το πλατάνι, στο 2ο Πανναυπακτιακό Συνέδριο και στο 2Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας
 
Την Δυτική Ελλάδα θα επισκεφτεί την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαρτίου ο Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Δημαράς, προσκεκλημένος ομιλητής σε Συνέδρια και ημερίδες που πραγματοποιούνται το 2ήμερο στην Περιφέρεια, αλλά και προκειμένου να συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.
 
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1/3 στις 11:30 το πρωί ο Γιώργος Δημαράς θα είναι κεντρικός ομιλητής σε Ημερίδα για την ασθένεια που απειλεί με εξαφάνιση τα πλατάνιατης Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αιτωλοακαρνανίας, στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, σε μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ τις εργασίες θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.
 
Το Σάββατο 2/3 στις 10:00πμ ο Υφ. ΠΕΝ θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου, Παναγιώτη Λουκόπουλο, για περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και εφάπτονται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργού. Αμέσως μετά, στις 11:00πμ, ο Γιώργος Δημαράς θα απευθύνει ομιλία στο 2ο Πανναυπακτιακό Συνέδριο στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα. Στις 12:00 το μεσημέρι θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στο Ξενία στην Ναύπακτο.
 
Το απόγευμα στις 17:00 ο Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα απευθύνει ομιλία στο 2Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας, στο Παπαστράτειο ΜέγαροΑγρινίου.