Χαιρετισμός του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά σε ημερίδα για την αγροτική εκπαίδευση στη Λάρισα

Τετ, 10/10/2018

Ημερίδα των Οικολόγων Πράσινων με την υποστήριξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, με θέμα «Η Αγροτική Εκπαίδευση στην Ελλάδα και η Παραγωγική Ανασυγκρότηση την Περίοδο της Κρίσης». Στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή Λάρισας και παρακολούθησε πλήθος κόσμου, συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της εκπαιδευτικής και πανεπιστημιακής κοινότητας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των αγροτικών παραγωγικών και συνεταιριστικών φορέων.

Την ημερίδα χαιρέτισαν ο Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Δημαράς, ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής και πρώην Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, o Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, βουλευτές του Νομού Λάρισας, ο εκπρόσωπος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, Τηλέμαχος Σπασίδης κ.α.

Βασικό συμπέρασμα της ημερίδας, που αποτέλεσε κοινό τόπο μεταξύ των ομιλητών, είναι το γεγονός ότι υπάρχει άμεση ανάγκη παρεμβάσεων στην αγροτική εκπαίδευση.

Δείτε αναλυτικά προτάσεις της Ημερίδας.
http://www.ecogreens-gr.org/cms/