Γιώργος Δημαράς: Η κοινωνία απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων

Πέμ, 07/12/2017

Γιώργος Δημαράς: Η κοινωνία απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων

 

Αναβάθμιση του επιπέδου της αντιπαράθεσης στο κοινοβούλιο ζήτησε ο οικολόγος βουλευτής

 

Τη συνεννόηση και τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων για την αναβάθμιση του επιπέδου της αντιπαράθεσης στο κοινοβούλιο ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των Οικολόγων Πράσινων Γιώργος Δημαράς, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ. Τονίζοντας ότι τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα οι Πράσινοι τάσσονται πάντα υπέρ της διαβούλευσης και των συνεργασιών, ζήτησε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προτάξουν τη λογική και τα επιχειρήματα και να μην επιτρέπουν σε ανθρώπους που επιθυμούν την ένταση να οξύνουν το πολιτικό κλίμα.

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την οικονομία, ο Γιώργος Δημαράς υπογράμμισε ότι θαύματα δεν γίνονται, ωστόσο θα πρέπει να αναγνωριστεί στην κυβέρνηση η προσπάθειά της να προστατεύσει τα φτωχά στρώματα και την πρώτη κατοικία. Τόνισε ότι η κυβέρνηση θα προστατεύσει από τους πλειστηριασμούς την πρώτη κατοικία των πολιτών που έχουν πάρει δάνεια από τράπεζες και έχουν ενταχθεί ή θα ενταχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου, δεν ισχύει το ίδιο όμως για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, για τα μεγάλα ακίνητα ή για πλειστηριασμούς που αφορούν ιδιωτικές συναλλαγές μεταξύ πολιτών.

 

Ο Γιώργος Δημαράς επεσήμανε ότι η πολιτική οικολογία έχει και θα πρέπει να συνεχίσει να έχει θέση στη Βουλή, τονίζοντας το θετικό ρόλο που έχουν παίξει σε όλη την Ευρώπη για τις κοινωνίες, το περιβάλλον αλλά και τον πλανήτη.

 

Παρακολουθήστε τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του Γιώργου Δημαρά εδώ

 

 

Πληροφορίες: 2106399612